Vývoj zahraničního obchodu sáobilovinami a výrobky zánich
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A11100042" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:11100042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj zahraničního obchodu sáobilovinami a výrobky zánich
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek je zaměřen na analýzu vývoje zahraničního obchodu s obilovinami a výrobky z nich v letech 1993 - 2001. Hodnocenými výrobky jsou obiloviny, pšeničná mouka, slad, pekařské výrobky a těstoviny. Analýza je založena na jednofaktorových regresních funkcích a variačních koeficientech, které ukazují hlavní vývojové trendy zahraničního obchodu s těmito výrobky
Název v anglickém jazyce
Development of foreign trade with cereals and products of them
Popis výsledku anglicky
The paper is aimed at the analysis of development of foreign trade with cereals and products of them in the years 1993 ? 2001. Evaluated products are cereals, wheat flour, malt, bakery and pasta products The analysis is based on the single-factor regression functions and variability coefficients, which indicate main development trends of foreign trade with these products
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník zámezinárodní vědecké konference doktorandů -Mezinárodné vzťahy na prahu 3. tisíciročia-
ISBN
80-225-1562-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
236-239
Název nakladatele
Vydavateľstvo Ekonóm Bratislava
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Bratislava
Datum konání akce
6. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—