Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23400006" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23400006 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat
Popis výsledku v původním jazyce
The evaluation of tenderness was made on beef and turkey meat. Instrumental measurement included WB shear and TPA devices. The sensory evaluation was made as well
Název v anglickém jazyce
Instrumental and sensory investigation of texture of defective meat
Popis výsledku anglicky
The evaluation of tenderness was made on beef and turkey meat. Instrumental measurement included WB shear and TPA devices. The sensory evaluation was made as well
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of 5th Conference on Food Physics
ISBN
80-7157-626-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
"xx"-"xy"
Název nakladatele
Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
30. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—