Relationships between parameters of meat performance in Czech Pied bulls and their crossbreds with beef breeds
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23500028" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23500028 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Relationships between parameters of meat performance in Czech Pied bulls and their crossbreds with beef breeds
Popis výsledku v původním jazyce
Meat performance parameters were studied in 119 bulls - F1 crossbreds of Czech Pied and Black Pied cattle beef sires - Aberdeen Angus, Limousine, Blonde d´Aquitaine and Charolais.
Název v anglickém jazyce
Relationships between parameters of meat performance in Czech Pied bulls and their crossbreds with beef breeds
Popis výsledku anglicky
Meat performance parameters were studied in 119 bulls - F1 crossbreds of Czech Pied and Black Pied cattle beef sires - Aberdeen Angus, Limousine, Blonde d´Aquitaine and Charolais.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
47
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
357-364
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—