Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The 5th International Conference on Food Physics

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A25200004" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:25200004 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The 5th International Conference on Food Physics

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The topics of 6 working groups of the 5th International Conference on Food Physics were: Rheological parameters of foodstuffs, rheological measurements; Radioactivity in the food chain, natural and radioactive contamination; Radiation methods (ionizing and non-ionizing) in the food sector; Physical parameters of foodstuffs and physical methods (e.g. NMR, NIR) for food investigation; Theoretical issues of food physics, connection to other subsciences; Automation, unit operation, food technology, mechanization, food control, etc.

  • Název v anglickém jazyce

    The 5th International Conference on Food Physics

  • Popis výsledku anglicky

    The topics of 6 working groups of the 5th International Conference on Food Physics were: Rheological parameters of foodstuffs, rheological measurements; Radioactivity in the food chain, natural and radioactive contamination; Radiation methods (ionizing and non-ionizing) in the food sector; Physical parameters of foodstuffs and physical methods (e.g. NMR, NIR) for food investigation; Theoretical issues of food physics, connection to other subsciences; Automation, unit operation, food technology, mechanization, food control, etc.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno, Czech Republic

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    80

  • Počet zahraničních účastníků

    60

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce