Evaluation of selected faba bean varieties (Vicia faba var. major Harz.).
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55300002" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55300002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of selected faba bean varieties (Vicia faba var. major Harz.).
Popis výsledku v původním jazyce
Evaluation of home and foreign assortment of faba bean varieties for their nutritive and economical value. Observation of yield, content of K, Na, Ca, Mg and vitamin C.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of selected faba bean varieties (Vicia faba var. major Harz.).
Popis výsledku anglicky
Evaluation of home and foreign assortment of faba bean varieties for their nutritive and economical value. Observation of yield, content of K, Na, Ca, Mg and vitamin C.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Universitatis Mariae Curie-Sklodowska
ISSN
1233-2127
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
PL - Polská republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
51-59
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—