The modification of Qualitative parameters of Wine by Reverse Osmosis
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500018" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500018 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The modification of Qualitative parameters of Wine by Reverse Osmosis
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to evaluate separation efficiency of a hyperfiltration polyamide membrane AFC 99 in the process of reverse osmosis first of all using a model solution medium and to apply the obtained results in the process of membrane separation of grape wines.
Název v anglickém jazyce
The modification of Qualitative parameters of Wine by Reverse Osmosis
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to evaluate separation efficiency of a hyperfiltration polyamide membrane AFC 99 in the process of reverse osmosis first of all using a model solution medium and to apply the obtained results in the process of membrane separation of grape wines.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXVII. World Congress of Vine and Wine and 82.nd General Assembly of the O.I.V.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
119-119
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
O.I.V. Bratislava, Slovensko
Místo konání akce
24-28 June 2002, Bratislava, Slovak republic
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—