Liquid chromatographic determination of biogenic amines in a meat products during fermentation and long term storage
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A23900014" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:23900014 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Liquid chromatographic determination of biogenic amines in a meat products during fermentation and long term storage
Popis výsledku v původním jazyce
Liquid chromatographic determination of biogenic amines in a meat products during fermentation and long term storage
Název v anglickém jazyce
Liquid chromatographic determination of biogenic amines in a meat products during fermentation and long term storage
Popis výsledku anglicky
Liquid chromatographic determination of biogenic amines in a meat products during fermentation and long term storage
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Chemistry
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
leden
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
167-175
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—