Nutriční hodnota hlávkového salátu při integrované produkci
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300004" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55300004 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nutriční hodnota hlávkového salátu při integrované produkci
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek uvádí výsledky hodnocení nutričních složek hlávkového salátu při pěstování v režimu integrované produkce.
Název v anglickém jazyce
Nutritional quality of head lettuce in integrated culture
Popis výsledku anglicky
Paper describes results of integrated growing culture of head lettuce and nutritional quality of lettuce. Paper describes results of integrated growing culture of head lettuce and nutritional quality of lettuce.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1153" target="_blank" >QD1153: Optimalizace technologických postupů při integrovaném pěstování listové zeleniny</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Ekologizace zelinářské produkce
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
17-22
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
Lednice
Místo konání akce
ZF MZLU Lednice
Datum konání akce
1. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—