Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv pěstitelské technologie na výnos a kvalitu hlávkového salátu pěstovaného integrovaným způsobem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300019" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55300019 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:_____/03:996852

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv pěstitelské technologie na výnos a kvalitu hlávkového salátu pěstovaného integrovaným způsobem

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Při integrovaném pěstování hlávkového salátu (bez použití chemické ochrany) bylo procento tržních hlávek ovlivněno termínem pěstování, odrůdou a mulčováním černou netkanou textilií. Velikost hlávky při letní výsadbě kladně ovlivnil větší spon. Pro výškuhospodářského výnosu je rozhodující počet vysázených rostlin. Zdravotní stav ovliv uje odrůda, mulčování i okopávka.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of growing technology on yield and quality of head lettuce cultivated by integrated method

  • Popis výsledku anglicky

    Influence of variety, spacing, hoeing and mulching was proved on yield of head lettuce cultivatd in integrated culture (no use of chemical protection). Percentage of lettuce heads accepted by market was influenced by period of planting, variety, and mulcInfluence of variety, spacing, hoeing and mulching was proved on yield of head lettuce cultivatd in integrated culture (no use of chemical protection). Percentage of lettuce heads accepted by market was influenced by period of planting, variety, and mulching. The health status of plants can be positively influenced by choice of variety, mulching and hand hoeing. Size of lettuce head was positively influenced by loose spacing.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QD1153" target="_blank" >QD1153: Optimalizace technologických postupů při integrovaném pěstování listové zeleniny</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Udržatezné polnohospodárstvo a rozvoj vidieka - Suistanable agriculture and rural development

  • ISBN

    80-8069-246-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    315-317

  • Název nakladatele

    SPU Nitra

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    SPU Nitra

  • Datum konání akce

    25. 9. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku