Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F04%3A999932" target="_blank" >RIV/62156489:_____/04:999932 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:_____/04:999933 RIV/60109807:_____/04:999934
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Popis výsledku v původním jazyce
Anthokyany v hlízách brambor s červeně až modře zbarvenou dužninou-významný zdroj antioxidantů ve výživě
Název v anglickém jazyce
Enhancement of competition ability of potato growers due to tuber production with higher consumption quality.
Popis výsledku anglicky
Enhancement of competition ability of potato growers due to tuber production with higher consumption quality. Enhancement of competition ability of potato growers due to tuber production with higher consumption quality.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1G46058" target="_blank" >1G46058: Posílení konkurenceschopnosti pěstitelů brambor produkcí hlíz s vyšší spotřebitelskou jakostí</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Bramborářství
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
2,XII
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
12-15
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—