Histological examination snail meat specialities
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000614" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000614 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16170/01:00000614
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Histological examination snail meat specialities
Popis výsledku v původním jazyce
Histological methods serve differentiation and identification of individual parts of food stuffs of animal and herbal origin. Examination of the snail body and two commercial products has been carried out.
Název v anglickém jazyce
Histological examination snail meat specialities
Popis výsledku anglicky
Histological methods serve differentiation and identification of individual parts of food stuffs of animal and herbal origin. Examination of the snail body and two commercial products has been carried out.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Fleischwirtschaft International
ISSN
0179-2415
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
45-46
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—