Qualitative and quantitative examination of poultry products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000616" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000616 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16170/01:00000616
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Die qualitative und quantitative histologische Untersuchung von Geflügelerzeugnissen
Popis výsledku v původním jazyce
Durch die histologische Untersuchung von Geflügelerzeugnissen verschafft man die Übersicht über das Vorhandenseit von einzelnen Anteilen. Bei den Knochenteilchen wurde mit Bild-Analyse-System auch quantitative Untersuchung gemacht.
Název v anglickém jazyce
Qualitative and quantitative examination of poultry products
Popis výsledku anglicky
Histological methods serve differentiation and identification of individual parts of poultry products. Quantitative examination of bone particles has been carried out - image analysis.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
42. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes "Lebensmittelhygiene"
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
582-587
Název nakladatele
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e. V.
Místo vydání
Giessen
Místo konání akce
Garmisch-Partenkirchen
Datum konání akce
25. 9. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—