Aminokyselinové spektrum svaloviny masných hybridů brojlerových kuřat při prodlouženém výkrmu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000045" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000045 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Spectrum af amino acids in muscles of hybrid broilers during prolonged feeding
Popis výsledku v původním jazyce
The main goal of our research was to examine changes in the levels of amino acids in breast and thigh muscles of three meat-type hybrid combinations of broiler chickens (Ross 308, Cobb and Hybro) during feeding till the 52nd day of age.
Název v anglickém jazyce
Spectrum af amino acids in muscles of hybrid broilers during prolonged feeding
Popis výsledku anglicky
The main goal of our research was to examine changes in the levels of amino acids in breast and thigh muscles of three meat-type hybrid combinations of broiler chickens (Ross 308, Cobb and Hybro) during feeding till the 52nd day of age.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
ED - Fyziologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP524%2F01%2FP022" target="_blank" >GP524/01/P022: Analýza volných plazmatických aminokyselin jako markrů úrovně výživy a jejich vliv na produkci u domestikovaných ptáků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
47
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
519-526
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—