Mikrobiologie kapra obecného ve vztahu k tvorbě biogenních aminů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000106" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000106 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrobiologie kapra obecného ve vztahu k tvorbě biogenních aminů
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci studie byly sledována mikrobiologické a senzorické změny u kapřích filet skladovaných při různých podmínkách (3 °C a 15 °C). Druhá část práce byla zaměřena na stanovení biogenních aminů ve skladovaných vzorcích.
Název v anglickém jazyce
The microbiology of Cyprinus carpio in relatio to biogenic amine production
Popis výsledku anglicky
The microbiological and sensory changes of carp fillets in different storage conditions (3 °C a 15 °C) were studied. The second part of study was to asses biogenic amine in stored samples.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
80-7305-438-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
19-21
Název nakladatele
VFU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 10. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—