Separovaná rybí svalovina - přehled.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000372" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000372 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Separovaná rybí svalovina - přehled.
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek charakterizuje rybí separovanou svalovinu jako kvalitní surovinový zdroj. Popisuje jeho senzorické, fyzikálně-chemické a histologické vlastnosti a veterinárně-hygienické podmínky jeho produkce.
Název v anglickém jazyce
Production and characteristics of separated fish meat.
Popis výsledku anglicky
Separation of pure fish meat from bones, skin, scales, and other inedible tissues is a rather neglected procedure. The article describes processing technologies and sensory, physical, chemical and histological characteristics and defines hygienic requirements on the production.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Veterinářství
ISSN
0506 - 8231
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
147-149
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—