Sledování oxidace lipidové složky svaloviny lína stanovením malondialdehydu.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000375" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000375 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování oxidace lipidové složky svaloviny lína stanovením malondialdehydu.
Popis výsledku v původním jazyce
V příspěvku jsou uvedeny koncentrace malondialdehydu (oxidačního produktu lipidů) ve svalovině samců a samic lína obecného (Tinca tinca, L.).
Název v anglickém jazyce
Oxidation of lipid component of tench musculature by determination of malondialdehyde.
Popis výsledku anglicky
In musculature of male and female tench (Tinca tinca, L.) the concentration of malondialdehyde, a marker of lipid peroxidation changes, was measured.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXIII.
ISBN
80-7148-049-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
91-93
Název nakladatele
neudán
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské pleso
Datum konání akce
5. 6. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—