Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Změny hovězího masa v průběhu zrání

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000407" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000407 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Změny hovězího masa v průběhu zrání

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Předmětem práce bylo zhodnotit změny, ke kterým dochází v průběhu zrání hovězího masa. Hodnoceny byly dva způsoby zrání a parametry kvality (pH, obsah kyseliny mléčné, křehkost - W-B, TPA, obsah amoniaku).

  • Název v anglickém jazyce

    Changes of beef during ageing

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to evaluate changes during ageing of beef. Two ways of ageing and quality parameters (pH, lactic acid content, ammonium content, tenderness - W-B, TPA) were assessed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXXII. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    80-7305-438-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    41-44

  • Název nakladatele

    VFU Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    16. 10. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku