Změny hovězího masa v průběhu zrání
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000407" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000407 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny hovězího masa v průběhu zrání
Popis výsledku v původním jazyce
Předmětem práce bylo zhodnotit změny, ke kterým dochází v průběhu zrání hovězího masa. Hodnoceny byly dva způsoby zrání a parametry kvality (pH, obsah kyseliny mléčné, křehkost - W-B, TPA, obsah amoniaku).
Název v anglickém jazyce
Changes of beef during ageing
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to evaluate changes during ageing of beef. Two ways of ageing and quality parameters (pH, lactic acid content, ammonium content, tenderness - W-B, TPA) were assessed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
80-7305-438-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
41-44
Název nakladatele
VFU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
16. 10. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—