Vliv vyšší teploty prostředí na užitkovost a jatečnou hodnotu vykrmovaných kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000465" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000465 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Vliv vyšší teploty prostředí na užitkovost a jatečnou hodnotu vykrmovaných kuřat
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se zabývá studiem vlivu vyšší teploty prostředí na užitkovost a jatečnou hodnotu vykrmovaných kuřat
Název v anglickém jazyce
Vliv vyšší teploty prostředí na užitkovost a jatečnou hodnotu vykrmovaných kuřat
Popis výsledku anglicky
Práce se zabývá studiem vlivu vyšší teploty prostředí na užitkovost a jatečnou hodnotu vykrmovaných kuřat
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Dni výživy a veterinárnej dietetiky, Hrádok pri Jelšave
ISBN
80-88987-71-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
249-252
Název nakladatele
UVL Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Hrádok pri Jelšave
Datum konání akce
11. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—