The influence of cured rape cakes application in feed mixtures on egg production and quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000510" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000510 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Utjecal primjene obradene pogače repice u krmnoj smjesi na proizvodnju i kakvoću jaja
Popis výsledku v původním jazyce
Cilj ovog rada bio je provjeriti hranidbu nesilica bez primjene životinjskog brašna u krmnoj smjesi i bez utjecaja na proizvodnju i kakvoću jaja. Upotrijebili smo 8 % prosobno tretitanih i istisnutih komada repice (komercijalno proizveden pripravok Proenergol) kao nadomjestak za životinjsko brašno.
Název v anglickém jazyce
The influence of cured rape cakes application in feed mixtures on egg production and quality
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to verify impact of diet with 8 % of specialy treated rape cakes (Proenergol) on performance and egg quality in laying hens.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmiva
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
44
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
11-14
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—