Klasická a perspektivní kritéria hodnocení jakosti medu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000610" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000610 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Klasická a perspektivní kritéria hodnocení jakosti medu
Popis výsledku v původním jazyce
příspěvek se zabývá podmínkymi hodnocení jakosti medu
Název v anglickém jazyce
Classical and perspective criterions of valuating honey quality
Popis výsledku anglicky
The study was based on elassical and dperspective determination of money parameters
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
III. Seminář Odboru veterinárního lékařství České akademie zemědělských věd
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
15-20
Název nakladatele
neudán
Místo vydání
neudán
Místo konání akce
neuvedeno
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—