Bone tissue determination in meat products by use of image analysis
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000335" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000335 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00216305:26210/03:PU47823
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Bone tissue determination in meat products by use of image analysis
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Název v anglickém jazyce
Bone tissue determination in meat products by use of image analysis
Popis výsledku anglicky
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Fleischwirtschaft International
ISSN
0179-2415
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
47-49
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—