Determination of Chlorides in Meat Products with Ion-selective Electrode Using the Batch Injection Technique
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000341" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000341 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of Chlorides in Meat Products with Ion-selective Electrode Using the Batch Injection Technique
Popis výsledku v původním jazyce
A procedure was developed for determination of salt in various meat product usin a chloride ion-selective electrode.
Název v anglickém jazyce
Determination of Chlorides in Meat Products with Ion-selective Electrode Using the Batch Injection Technique
Popis výsledku anglicky
A procedure was developed for determination of salt in various meat product usin a chloride ion-selective electrode.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Electroanalysis
ISSN
1040-0397
e-ISSN
—
Svazek periodika
15
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
866-871
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—