Druhová identifikace drůbeže v potravinách metodou PCR.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000345" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000345 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Druhová identifikace drůbeže v potravinách metodou PCR.
Popis výsledku v původním jazyce
DNA analýza pomocí PCR byla zaměřena na druhovou identifikaci drůbeží tkáně v potravinách. Metoda umožnila diferencovat maso husy domácí, kachny, pštrosa dvouprstého, krůty domácí a kura domácího
Název v anglickém jazyce
Differentiation of poultry species in foodstuffs by PCR
Popis výsledku anglicky
Species identification based on PCR was used for detection of poultry meat. This method enables identification of goose, duck, ostrich, turkey and chicken.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena Alimentorum XXIV
ISBN
80-7148-050-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
273-276
Název nakladatele
UVL Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské pleso
Datum konání akce
4. 6. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—