Results of meat inspection classification of calf carcasses at slaughterhouses
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000393" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000393 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Results of meat inspection classification of calf carcasses at slaughterhouses
Popis výsledku v původním jazyce
The results of meat inspection classification of calf carcasses reflect long-term aspects of health status in pig prouction farms and quality of transport and handling of animals at slaughterhouses.
Název v anglickém jazyce
Results of meat inspection classification of calf carcasses at slaughterhouses
Popis výsledku anglicky
The results of meat inspection classification of calf carcasses reflect long-term aspects of health status in pig prouction farms and quality of transport and handling of animals at slaughterhouses.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Fleischwirtschaft International
ISSN
0179-2415
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
21-24
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—