Srovnání kvality jatečného těla u vykrmovaných kuřat a bažantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000397" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000397 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Srovnání kvality jatečného těla u vykrmovaných kuřat a bažantů
Popis výsledku v původním jazyce
Z dosažených výsledků lze konstatovat, že brojlerová kuřata v důsledku jejich šlechtění na vysokou užitkovost dosahují výrazně vyšší intenzitu růstu a tedy i vyšší živou hmotnost při nižší konverzi směsi než bažanti. Šlechtěním brojlerových kuřat byly parametry jatečné kvality brojlerů ovlivněny jen minimálně
Název v anglickém jazyce
The comparison of carcass quality in fattening chicks and pheasants
Popis výsledku anglicky
The aim of the paper was to campare the carcass quality of pheasant and broiler chicks fattened to the age of 50 days
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Současnost a perspektivy chovu drůbeže
ISBN
80-213-1037-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
79-82
Název nakladatele
ČZU
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
15. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—