Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000423" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000423 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití mikroskopických metod při vyšetření struktury a skladby masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Mikroskopické metody umožňují rozlišit a identifikovat součásti potravin a obraz struktury výrobku. Vyšetření se provádí jako kvalitativní, v některých případech i jako kvantitativní. Identifikaci ztěžuje vysoký stupeň opracování surovin
Název v anglickém jazyce
Utilisation of microcsopical methods for structure and composition evaluation of meat products
Popis výsledku anglicky
By microscopic methods is possible to determine the food components and evaluate their presence for adulteration. Both qualitative examination with the aim of findings of desired or unwanted elements and quantitative assessment of lot of certain ingredients is possible.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
14
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
28-30
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—