Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studijní program Hygiena, technologie a ekologie potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000200" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000200 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Studijní program Hygiena, technologie a ekologie potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek uvádí informace o možnostech studia v novém studijním programu Hygiena, technologie a ekologie potravin na Fakultě veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.

  • Název v anglickém jazyce

    Study curriculum Hygiena, technology and ecology of food

  • Popis výsledku anglicky

    Contribution present information of present study in new study programme Hygiene, technology and ecology of food in Faculty Veterinary Hygiene and Ecology UVPS Brno.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AM - Pedagogika a školství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Zemědělská podohospodárská škola

  • ISSN

    0044-3875

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    66

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    20-21

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus