Studijní program Hygiena, technologie a ekologie potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000200" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000200 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Studijní program Hygiena, technologie a ekologie potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek uvádí informace o možnostech studia v novém studijním programu Hygiena, technologie a ekologie potravin na Fakultě veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.
Název v anglickém jazyce
Study curriculum Hygiena, technology and ecology of food
Popis výsledku anglicky
Contribution present information of present study in new study programme Hygiene, technology and ecology of food in Faculty Veterinary Hygiene and Ecology UVPS Brno.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AM - Pedagogika a školství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělská podohospodárská škola
ISSN
0044-3875
e-ISSN
—
Svazek periodika
66
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
20-21
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—