Druhová identifikace masa pomocí metody PCR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000228" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000228 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Tierart-identifizierung beim Fleisch durch die Multiplex-Polymerasekettenreaktion.
Popis výsledku v původním jazyce
The polymerase chain reaction was applied to identify pig, cattle, chicken, sheep, goat and horse meat. By mixing seven primers in appropriate ratios, species-specific DNA fragments could be identified by only one multiplex PCR.
Název v anglickém jazyce
Meat species identification by multiplex PCR assay.
Popis výsledku anglicky
The polymerase chain reaction was applied to identify pig, cattle, chicken, sheep, goat and horse meat. By mixing seven primers in appropriate ratios, species-specific DNA fragments could be identified by only one multiplex PCR.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Fleischwirtschaft
ISSN
0015-363X
e-ISSN
—
Svazek periodika
84
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
96-99
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—