Identifikace živočišných proteinů ve vztahu k řešení BSE problémů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000235" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000235 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Generic identification of animal proteins in connection with solving of BSE problems
Popis výsledku v původním jazyce
The maximum protection of people´s and customers´ health is determining criterion in the whole context of preventive, organization, technical, and medical measures.
Název v anglickém jazyce
Generic identification of animal proteins in connection with solving of BSE problems
Popis výsledku anglicky
The maximum protection of people´s and customers´ health is determining criterion in the whole context of preventive, organization, technical, and medical measures.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
45. Tagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
172-177
Název nakladatele
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft
Místo vydání
Giessen
Místo konání akce
Garmisch-Partenkirchen
Datum konání akce
28. 9. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—