Jatečné charakteristiky brojlerových kuřat při použití přídavku termicky ošetřeného a neošetřeného lupinového šrotu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000836" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000836 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jatečné charakteristiky brojlerových kuřat při použití přídavku termicky ošetřeného a neošetřeného lupinového šrotu
Popis výsledku v původním jazyce
Zákaz zkrmování masokostních mouček posunul sóju a její produkt na post dominantního zdroje vegetabilních proteinů. Jednou z alternativ tuzemských proteinových krmiv, které částečně mohou nahradit sojové extrahované šroty jsou semena kulturních druhů lupin.
Název v anglickém jazyce
Carcass characteristics of broiler chickens feed by diet of heat treated and untreated lupin meal
Popis výsledku anglicky
The ban of meat-and-bone meal feeding moved soya and its products on the post of dominant source of vegetable proteins. Seeds of culture lupin species are one of alternative domestic protein feeds, which can partially substitute soya extracted meals.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-564-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
115-118
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—