Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hygiena a technologie zpracování sladkovodních a mořských ryb

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000921" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000921 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Uvedené sú veterinárne hygienické požiadavky na produkciu, spracovanie,skladovanie, prepravu a zdravotnú nezávadnosť rýb a rybích a mraziarenských výrobkov.

  • Název v anglickém jazyce

    Hygiene and technology of the processing of freshwater and see fish

  • Popis výsledku anglicky

    The veterinary hygiene requirements on production, processing, storing, transport and fish sale and fish and frozen products are presented.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    80-8077-048-4

  • Počet stran knihy

    417

  • Název nakladatele

    VIENALA s.r.o.

  • Místo vydání

    Košice

  • Kód UT WoS knihy