Hygiena a technologie zpracování sladkovodních a mořských ryb
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000921" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000921 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb
Popis výsledku v původním jazyce
Uvedené sú veterinárne hygienické požiadavky na produkciu, spracovanie,skladovanie, prepravu a zdravotnú nezávadnosť rýb a rybích a mraziarenských výrobkov.
Název v anglickém jazyce
Hygiene and technology of the processing of freshwater and see fish
Popis výsledku anglicky
The veterinary hygiene requirements on production, processing, storing, transport and fish sale and fish and frozen products are presented.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-8077-048-4
Počet stran knihy
417
Název nakladatele
VIENALA s.r.o.
Místo vydání
Košice
Kód UT WoS knihy
—