Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv podávaného L-carnitinu na produkci vajec u slepic bažanta (Phasianus colchicus)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001651" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001651 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of the diet supplemented with L-carnitine on egg production in pheasant (Phasianus colchicus)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The main aim of the study was to assess the effect of the diet supplemented with L-carnitine on egg weight and laying rate in hens of pheasant (Phasianus colchicus). The experiment lasted 14 weeks and was performed with 210 experimental and 210 control laying hens. The birds were kept in cages; one cock and seven hens per cage. Both control and experimental hens were administered the complete feed mixture, with the only difference that the feed mixture administered to experimental hens was supplementedwith L-carnitine at a level of 0.01%. During the experimental period, eggs were collected and weight of individual eggs was determined.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of the diet supplemented with L-carnitine on egg production in pheasant (Phasianus colchicus)

  • Popis výsledku anglicky

    The main aim of the study was to assess the effect of the diet supplemented with L-carnitine on egg weight and laying rate in hens of pheasant (Phasianus colchicus). The experiment lasted 14 weeks and was performed with 210 experimental and 210 control laying hens. The birds were kept in cages; one cock and seven hens per cage. Both control and experimental hens were administered the complete feed mixture, with the only difference that the feed mixture administered to experimental hens was supplementedwith L-carnitine at a level of 0.01%. During the experimental period, eggs were collected and weight of individual eggs was determined.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    53

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000253027900004

  • EID výsledku v databázi Scopus