Rtuť a methylrtuť ve svalové tkáni jelců z hlavních přítoků řeky Labe.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001671" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001671 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mercury and methylmercury in muscle tissue of chub from the Elbe main tributaries.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the present study was to investigate concentration of total mercury and methylmercury in muscle of the 55 chub from seven main tributaries of the Elbe River and to evaluate health risks of eating fish from the tributaries monitored.
Název v anglickém jazyce
Mercury and methylmercury in muscle tissue of chub from the Elbe main tributaries.
Popis výsledku anglicky
The aim of the present study was to investigate concentration of total mercury and methylmercury in muscle of the 55 chub from seven main tributaries of the Elbe River and to evaluate health risks of eating fish from the tributaries monitored.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GL - Rybářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
26
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—