Zhodnocení hygienické kvality masa tržních ryb v Novomlýnské nádrži Věstonice se zaměřením na rtuť.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001697" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001697 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of the hygienic quality of marketable fish from the Novomlýnská Reservoir of Věstonice with respect to mercury concentrations.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to determine total mercury levels in the tissues of marketable fish from the Novomlýnska reservoir (Věstonice) by AAS, and the evaluation of the hygienic quality of the meat of these fish and consecutive health risk assessment.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of the hygienic quality of marketable fish from the Novomlýnská Reservoir of Věstonice with respect to mercury concentrations.
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to determine total mercury levels in the tissues of marketable fish from the Novomlýnska reservoir (Věstonice) by AAS, and the evaluation of the hygienic quality of the meat of these fish and consecutive health risk assessment.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GL - Rybářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník konference Environmental changes and biological assessment IV.
ISBN
978-80-7368-451-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Ostravská univerzita v Ostravě
Místo vydání
Ostrava
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—