Detekce tvorby tyroxin decarboxylazy u enterokoků izolovaných z potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001806" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001806 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Detection of amino acid decarboxylase activity of enterococci from various food stuffs
Popis výsledku v původním jazyce
Using the PCR Metod 50 strains of E. faecalis and E. faecium were examined for the presence of gene encoding the production of tyroxin decarboxylaze (tyrdc). This gene has been detected in 90% of tested enterococci strains.
Název v anglickém jazyce
Detection of amino acid decarboxylase activity of enterococci from various food stuffs
Popis výsledku anglicky
Using the PCR Metod 50 strains of E. faecalis and E. faecium were examined for the presence of gene encoding the production of tyroxin decarboxylaze (tyrdc). This gene has been detected in 90% of tested enterococci strains.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník X. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-038-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—