Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002147" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002147 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem bylo sledovat fyzikální, chemické a mikrobiologické změny v chlazené svalovině filetů lososa (Salmo salar L.) balených do modifikované atmosféry (80 % N2 + 20 % CO2).
Název v anglickém jazyce
Monitoring of selected parameters in Salmon muscle (Salmo Salar L.) packed in a modified atmosphere
Popis výsledku anglicky
The aim was to monitor the course of physical, chemical and microbiological changes in fresh chilled salmon (Salmo salar L.) fillets packed in the modified atmosphere (80 % N2 + 20 % CO2).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
ISBN
978-80-7148-060-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské pleso
Datum konání akce
15. 5. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—