Fish oil and cod liver as safe and healthy food supplements
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002159" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002159 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fish oil and cod liver as safe and healthy food supplements
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study is to determine the content of mercury, methylmercury and persistent organic polullutants in the capsules filled with fish oil from marine fish and in the canned cod liver and find out, whether analyse products are save and suitablefor human consumption.
Název v anglickém jazyce
Fish oil and cod liver as safe and healthy food supplements
Popis výsledku anglicky
The aim of this study is to determine the content of mercury, methylmercury and persistent organic polullutants in the capsules filled with fish oil from marine fish and in the canned cod liver and find out, whether analyse products are save and suitablefor human consumption.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FH - Neurologie, neurochirurgie, neurovědy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Neuroendocrinology Letters
ISSN
0172-780X
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
30
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—