Sledování obsahu rtuti v mořských rybách a plodech z tržní sítě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002272" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002272 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování obsahu rtuti v mořských rybách a plodech z tržní sítě
Popis výsledku v původním jazyce
Sledování obsahu rtuti v mořských rybách a mořských plodech zakoupených v tržní síti v České republice. Nejvyšší obsah rtuti byl nalezen u vzorku žraloka (1,9 mg/kg).
Název v anglickém jazyce
The monitoring of the mercury content in sea fish and seafood from the market
Popis výsledku anglicky
Assessment of mercury content in sea fish and seafood from the czech market using AMA 254 analyzer. The highest value was determinated in sample of shark (1.9 mg/kg).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
ISBN
978-80-7148-060-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské pleso
Datum konání akce
15. 5. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—