Determination residues of penicillin G and cloxacillin in raw cow milk using Fourier transform near infrared spectroscopy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002293" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002293 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination residues of penicillin G and cloxacillin in raw cow milk using Fourier transform near infrared spectroscopy
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of this project was check on possibility of Fourier transform near infrared spectroscopy (FT-NIR) combined with the partial least square (PLS) method for determining the residues of penicillin and cloxacillin in raw milk.
Název v anglickém jazyce
Determination residues of penicillin G and cloxacillin in raw cow milk using Fourier transform near infrared spectroscopy
Popis výsledku anglicky
The objective of this project was check on possibility of Fourier transform near infrared spectroscopy (FT-NIR) combined with the partial least square (PLS) method for determining the residues of penicillin and cloxacillin in raw milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
78
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—