Zhodnocení hygienické kvality masa tržních ryb z pohořelických rybníků z hlediska obsahu rtuti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002306" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002306 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zhodnocení hygienické kvality masa tržních ryb z pohořelických rybníků z hlediska obsahu rtuti
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo stanovení obsahu celkové rtuti v tkáních tržních kaprů z pohořelických rybníků a zhodnocení hygienické kvality masa těchto ryb a následné posouzení zdravotního rizika.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of the hygienic quality of marketable fish from the Pohořelice ponds with respect to mercury concentrations
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to determine total mercury levels in the tissues of marketable carp from the Pohořelice ponds, to evaluate hygienic quality of the meat of the fish and to assess the consecutive health risk.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GL - Rybářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-072-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
3. 6. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—