Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002399" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002399 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zhodnocení jatečné hodnoty a chemického složení svaloviny vykrmovaných bažantů
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo zhodnotit jatečnou hodnotu těl u vykrmovaných bažantích kuřat v 50 dnu věku s následnou analýzou základních nutričních parametrů prsní a stehenní svaloviny.
Název v anglickém jazyce
The evaluation of carcass value and chemical composition of muscle in fattening pheasants
Popis výsledku anglicky
The aim of the study was to evaluace the carcass value of the fattening pheasant chickens at an age of 50 days and consequently to analyze the basic nutritive parameters of their breast and thigh muscles.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH91276" target="_blank" >QH91276: Výběr vhodného typu bažantů a optimalizace podmínek jejich výkrmu za účelem produkce vysoce kvalitní zvěřiny.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-081-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
25. 11. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—