Bacteriocin production by Enterococci isolated from foodstuffs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002882" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002882 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Bacteriocin production by Enterococci isolated from foodstuffs
Popis výsledku v původním jazyce
In some foodstuffs enterococci are used to extend shelf life and improve the hygienic safety of foodstuffs because they produce several antimicrobial substance such as bacteriocins. 252 enterococci strains isolates from different foodstuffs were studiedto characterize their bacteriocin producing aktivity agains S. aureus, MRSA, L. monocytogenes and L. innocua.
Název v anglickém jazyce
Bacteriocin production by Enterococci isolated from foodstuffs
Popis výsledku anglicky
In some foodstuffs enterococci are used to extend shelf life and improve the hygienic safety of foodstuffs because they produce several antimicrobial substance such as bacteriocins. 252 enterococci strains isolates from different foodstuffs were studiedto characterize their bacteriocin producing aktivity agains S. aureus, MRSA, L. monocytogenes and L. innocua.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-104-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—