Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effects of temperature and water activity on the sorption heat of whey and yoghurt powder spray within the temperature range from 20 to 40 oC

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00003133" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00003133 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effects of temperature and water activity on the sorption heat of whey and yoghurt powder spray within the temperature range from 20 to 40 oC

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Moisture sorption isotherms of two milk powder products were determined using gravimetric method. The Henderson´s and Chung-Pfost´s models gave the best fit. The isosteric heat was calculated using corresponding model and Clausius-Clapeyron equation.

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of temperature and water activity on the sorption heat of whey and yoghurt powder spray within the temperature range from 20 to 40 oC

  • Popis výsledku anglicky

    Moisture sorption isotherms of two milk powder products were determined using gravimetric method. The Henderson´s and Chung-Pfost´s models gave the best fit. The isosteric heat was calculated using corresponding model and Clausius-Clapeyron equation.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Process Engineering

  • ISSN

    0145-8876

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    33

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    16

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000282180000011

  • EID výsledku v databázi Scopus