Fyzikálně-chemická a mikrobiologická analýza bio-mléčných výrobků.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870234" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870234 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fyzikálně-chemická a mikrobiologická analýza bio-mléčných výrobků.
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo zhodnocení vybraných vyzikálně-chemických a mikrobiologických parametrů 194 bio-mléčných výrobků nakoupených v tržní síti České republiky.
Název v anglickém jazyce
Physico-chemical and microbiological analysis of organic dairy products
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was assessment of physicochemical and microbiological characteristics of of organic dairy products, samples (n=194) were purchased from retail market in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
126
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
15-18
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—