Růst Staphylococcus aureus a produkce enterotoxinu SEA v masných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870279" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870279 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Růst Staphylococcus aureus a produkce enterotoxinu SEA v masných výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo stanovení počtu koagulázapozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus) automatizovaným TEMPO STA systémem ve vzorcích krájeného salámu typu Vysočina.
Název v anglickém jazyce
Growth of Staphylococcus aureus and enterotoxin SEA production in meat products
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to determine the number of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus) using automated TEMPO STA system in samples of salami-type "Vysočina" stored at 2 different temperatures and simultaneous detection of the presence of SEA with miniVIDAS device.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH81111" target="_blank" >QH81111: Sledování prevalence a etiologie meticilin rezistentních stafylokoků u zvířat (dojnice, ovce, kozy) a cest jejich šíření.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
51-52
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—