Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870834" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870834 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Chemismus těla bažantů v průběhu výkrmu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem této studie bylo vyhodnocení chemického složení těla bažantů během různých časových období výkrmu až do věku 119 dnů. Obsah dusíkatých látek, tuku, popela, vápníku, hořčíku a phophorus byly naměřeny v celém těle bažantů (Phasianus colchicus L.). Obsah dusíkatých látek byl v rozmezí 519.3 - 933.8 g/100 g sušiny, obsah tuku 48,2 - 312,2 g/100 g sušiny, popela 72,3 až 133,5 g/100 g sušiny, vápník 15,3 až 41,3 g/100 g sušiny, fosfor 10,9 až 24,9 g/100 g sušiny a hořčíku 0,9 - 1,9 g/100 g sušiny.

  • Název v anglickém jazyce

    Chemism of Pheasant Body During Fattening

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to evaluate a chemical composition of pheasant body during different time periods of fattening till the age of 119 days. Content of nitrogen substances, fat, ash, calcium, phophorus and magnesium were measured in the whole bodyof pheasant (Phasianus colchicus L.). Content of nitrogen substances was in the range of 519.3 - 933.8 g/100g dry matter, content of fat 48.2 - 312.2 g/100g dry matter, ash 72.3 - 133.5 g/100g dry matter, calcium 15.3 - 41.3 g/100g dry matter, phosphorus10.9 - 24.9 g/100g dry matter and magnesium 0.9 - 1.9 g/100g dry matter.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    IX. KÁBRTOVY DIETETICKÉ DNY

  • ISBN

    978-80-7399-125-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    49-53

  • Název nakladatele

    Tribun EU s.r.o.

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    18. 5. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku