Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace výuky v bezpečnosti potravin rostlinného původu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871565" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871565 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace výuky v bezpečnosti potravin rostlinného původu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Inovace v oblasti bezpečnosti potravin se je zaměřena na studenty veterinárních fakult VFU (Veterinární a farmaceutická univerzita) Brno, kteří v rámci integrované výuky procházejí řadou předmětů specializovaných do oblasti hygieny a technologie potravina laboratorní analýzy potravin, případně dalších předmětů, spojených s dozorovou činností státních orgánů.

  • Název v anglickém jazyce

    Inovation in Food Safety Education of Plant Origin

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of project is increase the quality of vocational student profile - the future of graduate VFU Brno through innovation, extension, improvement and increase the efficiency education in the subjects master's degree programs in the field of food safety of plant origin, Veterinary Hygiene and Ekology and Veterinary Medicine. Education is within integrated teaching at the Faculty of Veterinary hygiene and Ecology VFU Brno, focusing particularly to the practical part of teaching.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kvalita potravín

  • ISBN

    978-80-552-0769-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    46-48

  • Název nakladatele

    Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    28. 3. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku