Rtuť v mořských rybách, plodech a výrobcích z nich
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871989" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43871989 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rtuť v mořských rybách, plodech a výrobcích z nich
Popis výsledku v původním jazyce
V práci byly z hlediska obsahu rtuti porovnávány vzorky různých druhů mořských ryb, plodů a výrobků z nich pocházejících z tržní sítě ČR. Nejvyšší obsah rtuti (1,91 a 1,05 mg/kg) byl nalezen ve vzorcích žraloků.
Název v anglickém jazyce
Mercury in sea fish, seafood and their products
Popis výsledku anglicky
The total mercury content was determinated in selective samples of sea fish and seafood which were bought on the market in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GL - Rybářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Veterinářství
ISSN
0506-8231
e-ISSN
—
Svazek periodika
63
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
458-460
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—