Pohled na příjem sodíku z hlediska některých produktů rychlého stravování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874308" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874308 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pohled na příjem sodíku z hlediska některých produktů rychlého stravování
Popis výsledku v původním jazyce
Rychlé občerstvení je známým zdrojem příjmu sodíku. V sdělení jsou uvedeny reálně naměřené hodnoty sodíku v jedné porci. Výsledek je vyjádřen v % GDA.
Název v anglickém jazyce
View of sodium intake in terms of certain products fastfood
Popis výsledku anglicky
Fast food is a known source of sodium intake. The article presents the real measurements of sodium per serving. The result is expressed in % GDA.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Svět farmacie
ISSN
2336-6567
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
4-5
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—