Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of packaging on selected freshness parameters of chicken broilers meat from organic production system

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874654" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874654 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of packaging on selected freshness parameters of chicken broilers meat from organic production system

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim was evaluation the effect of modified atmosphere (70% N2/30% CO2) on the selected parameters [colour indicators, ammonia, thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) and antioxidant capacity (inhibition percentage of 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl DPPH)] in chilled meat (2 +- 2oC) of organic chickens [breast and thigh (muscle and skin separately) and wing].

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of packaging on selected freshness parameters of chicken broilers meat from organic production system

  • Popis výsledku anglicky

    The aim was evaluation the effect of modified atmosphere (70% N2/30% CO2) on the selected parameters [colour indicators, ammonia, thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) and antioxidant capacity (inhibition percentage of 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl DPPH)] in chilled meat (2 +- 2oC) of organic chickens [breast and thigh (muscle and skin separately) and wing].

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Konference interní grantové agentury Sborník

  • ISBN

    978-80-7305-783-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    92-95

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    15. 12. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku